Έχασε αλλά προκρίθηκε ο ΠΑΣ του Νεόφυτου Μιχαήλ – ΓΚΟΛΑΡΑ με φάουλ ο πρώην άσος της Ομόνοιας! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έχασε αλλά προκρίθηκε ο ΠΑΣ του Νεόφυτου Μιχαήλ – ΓΚΟΛΑΡΑ με φάουλ ο πρώην άσος της Ομόνοιας! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Υπενθύμιση του ότι -ανεξαρτήτως της κατάστασής του- παραμένει μεγάλη ομάδα έκανε ο Ηρακλής! Με υπηρεσιακό τον Κατσαμπή επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ κι άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή που θα του έδινε την πρόκριση.

Κάτι παραπάνω από σημεία ζωής έδειξε ο Ηρακλής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Μεταμορφωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, ο «Γηραιός» όχι μόνο νίκησε, αλλά άγγιξε και το θαύμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (2-0).

Με τον Τάσο Κατσαμπή υπηρεσιακό στον πάγκο (ενόψει της επίσημης διαδοχής του Ελευθερόπουλου από τον Ρόκα), οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν ψυχή στο Καυταντζόγλειο.

Έπειτα λοιπόν από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ στο 58’ με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό σουτ του Ρόβα.

Εκεί όμως που πραγματικά πίστεψαν ότι μπορούν το μεγάλο κόλπο (του να επικρατήσουν με τρία γκολ διαφορά και να κλέψουν την πρόκριση από τον σημερινό τους αντίπαλο στην τριπλή ισοβαθμία) ήταν το σημείο όπου η όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον καρφώθηκε στα δίχτυα στο 76’.

Παρά την υπέρβαση τους ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. Πίεσαν, αλλά απέτυχαν να διασπάσουν για τρίτη φορά την άμυνα του ΠΑΣ.

Έτσι, οι Γιαννιώτες κράτησαν το σκορ που τους ευνοούσε και περνώντας από σήμερα στην επόμενη φάση, άφησαν τον Ηρακλή να περιμένει ένα άλλο θαύμα για να τους ακολουθήσει (και συγκεκριμένα να μη νικήσει αύριο ο Ατρόμητος τη Θύελλα Καμαρίου).

Η τελευταία αγωνιστική

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
(58’ Ρόβας, 76’ Κλέιτον)

Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος (19/12, 17:15)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-3)
2. Ηρακλής 6 (6-6)
3. Ατρόμητος 3 (7-3)
4. Θύελλα Καμαρίου 0 (0-8)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Τρίτης (18/12):

Ηρόδοτος-Πανιώνιος 1-2

Ο.Φ. Ιεράπετρας-Παναιτωλικός 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου-Αστέρας Τρίπολης 0-4

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE