Η αποστολή του Πουρσαϊτίδη για το νοκ-άουτ ματς κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ (PIC)

Η αποστολή του Πουρσαϊτίδη για το νοκ-άουτ ματς κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ (PIC)

Η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (19/12, 17:00) νοκ-άουτ ματς για τον Α΄ γύρο του κυπέλλου απέναντι στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στο Μακάρειο, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να παίρνει μαζί του στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Βεσελόφσκι, Αλβμπόγκε, Σεργίου, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Αζίζ, Νικόλα, Θεοδώρου, Κωστή, Πίκι, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νικολάου, Χ» Κωνσταντή, Τιάγκο, Μιντίκκης, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE