Στην Τράπεζα Αίματος δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μαζί με άλλους τρεις (PICS)

Στην Τράπεζα Αίματος δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μαζί με άλλους τρεις (PICS)

Η επίσημη ΑΕΛ ενημερώνει ότι:

«H εταιρεία Megabet Plus μέγας χορηγός της ομάδας μας διοργάνωσε σήμερα αιμοδοσία σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος στα γραφεία της στην Λεμεσό για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το παρών από την ομαδα μας έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Μάρκο Αντάμοβιτς και Ανδρέας Μακρής και ο team manager Πάμπος Χριστοφόρου.

Την Διοίκηση εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Γιαννέλης Δημήτριος και η Υπεύθυνη του Γραφείου Τυπου και Επικοινωνίας Αριάδνη Γενεθλίου.

«Δώστε αίμα. Κάθε σταγόνα είναι ένα χαμόγελο γι’ αυτόν που το χρειάζεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.