Ιταλία και Κομισιόν συμφώνησαν στο τελικό κείμενο του προϋπολογισμού για το 2019

Ιταλία και Κομισιόν συμφώνησαν στο τελικό κείμενο του προϋπολογισμού για το 2019

Ιταλία και Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τον ιταλικό κρατικό προϋπολογισμό για το 2019, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ιταλικού Υπουργείου Οικονομικών, προσθέτοντας ότι η συμφωνία θα επισημοποιηθεί αύριο στις Βρυξέλλες.


 
Η κυβέρνηση της Λίγκας και των Πέντε Αστέρων παρουσίασε ένα επεκτατικό προϋπολογισμό που ανέβαζε το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 2,4%, με την Κομισιόν να απορρίπτει το προσχέδιο προϋπολογισμού, αφού παραβιάζει τους ευρωπαϊκούς δημοσιονομικούς κανόνες.
 
Την περασμένη βδομάδα, η Ρώμη παρουσίασε αναθεωρημένο προϋπολογισμό, με χαμηλότερο έλλειμμα, ανοίγοντας το δρόμο για εντατικές διαπραγματεύσεις με την Κομισιόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE