Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός πρώην επιθετικός και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι το φαβορί για να γίνει ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι το καλοκαίρι ως υπηρεσιακός.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Σόλσκερ βρίσκεται στην Νορβηγία και την Μόλντε ωστόσο η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να τον φέρει πίσω στο «Old Trafford», για να αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η κίνηση για την πρόσληψη, ενός εκ τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο ή Ζινεντίν Ζιντάν.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.