ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 44χρονου για διαγραφή και κλοπή ηλεκτρονικών αρχείων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 44χρονου για διαγραφή και κλοπή ηλεκτρονικών αρχείων

Σύλληψη 44χρονου για παράνομη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Συνελήφθη την Τρίτη (18/12) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 44χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να διέγραψε ηλεκτρονικά αρχεία που βρίσκονταν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή της εταιρείας όπου εργαζόταν, ενώ παράλληλα φέρεται να αποθήκευσε σε διαδικτυακό χώρο, ευαίσθητα δεδομένα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE