Ο ήρωας της ανακύκλωσης μπαταριών προσγειώθηκε στο Mall of Cyprus!

Ο ήρωας της ανακύκλωσης μπαταριών προσγειώθηκε στο Mall of Cyprus!

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Οργανισμού ΑΦΗΣ

Στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανακύκλωση μπαταριών, ο Οργανισμός ΑΦΗΣ Κύπρου πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Mall of Cyprus.

Μικροί και μεγάλοι ενημερώθηκαν για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει για την υγεία η μη ανακύκλωση μπαταριών, ενώ διασκέδασαν παίζοντας το νέο διαδικτυακό παιχνίδι «AFIS MAN – Μπαταριοσυλλέκτης». Οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ποδήλατο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου οπότε και θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Παράλληλα το κοινό ενθαρρύνθηκε να φέρει τις άδειες μπαταρίες του προκειμένου να τις ανακυκλώσει στον κάδο της ΑΦΗΣ, δείχνοντας έτσι στην πράξη το πόσο εύκολη και απλή είναι η ανακύκλωση μπαταριών.

Τον παλμό της εκδήλωσης αναμετέδωσε το Ράδιο Πρώτο με live link, με τις μουσικές παραγωγούς να μοιράζονται χρήσιμες πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΑΦΗΣ Κύπρου Κρις Χριστοδούλου, απένειμε το βραβείο στον νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού της ΑΦΗΣ, κ. Μάριο Αντρέου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE