Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις του Ανατολικού Πύργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις του Ανατολικού Πύργου  της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Με σταθερούς ρυθμούς προχωρούν οι πωλήσεις ακινήτων της Μαρίνας Αγίας Νάπας, του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης στην περιοχή της Αμμοχώστου και ενός εκ των πλέον φιλόδοξων κατασκευαστικών εγχειρημάτων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Ήδη έχει πωληθεί πέραν του 75% του Ανατολικού Πύργου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώ έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται στις αγορές της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, μετά από τις επιτυχημένες προωθητικές ενέργειες της εταιρείας διεθνώς.


Αναφερόμενος στο έργο, ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας, δήλωσε: «Η αύξηση των πωλήσεων καταδεικνύει το ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές για πολυτελή ακίνητα, και δη για ακίνητα που βρίσκονται σε μεγάλες, εμβληματικές αναπτύξεις όπως τη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Το είδος και το ύφος της ανάπτυξης αυτής λειτουργεί ως πόλος έλξης διεθνούς ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας την Αγία Νάπα ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού και δέκτη σημαντικών επενδύσεων. Η ολοκλήρωση του έργου θα αναβαθμίσει τόσο την περιοχή όσο και το εθνικό τουριστικό μας προϊόν.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE