ΞΕΦΕΥΓΕΙ η κατάσταση με Τάμαρι…

ΞΕΦΕΥΓΕΙ η κατάσταση με Τάμαρι…

Συμφωνούμε σχεδόν όλοι, ότι ο Μούσα Αλ Ταμάρι, είναι ο πιο χαρισματικός και ταλαντούχος παίχτης που ήρθε τα τελευταία χρόνια στις περιοχές μας. 

Με αφορμή τα νέα θαυμαστά του έργα, στο παιχνίδι με την Ομόνοια, βγαίνουν πολλοί και «φαφλατίζουν» επικίνδυνα, για τα ποσά που μπορεί να τον πουλήσει ο ΑΠΟΕΛ τον παίχτη. 

Όπως και για το αν μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο. Τους έδωσε ο ίδιος την αφορμή, με την προχθεσινή του δήλωση. Εμείς εξηγήσαμε χτες, ότι δεν το παρεξηγούμε το παλικάρι για τη συγκεκριμένη του δημόσια τοποθέτηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ). 

Είπαμε… κανένας δεν πληρώνει φόρο για τις δηλώσεις του, αλλά για το μέλλον του Ταμάρι, φαίνεται να ξεφεύγει η κατάσταση. Θέλει να φάει …ψωμιά ο παίχτης, για να καταφέρει να σταθεί στο ψηλό επίπεδο.

Φυσικά και δεν το αποκλείουμε να το πετύχει τα επόμενα χρόνια…  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.