ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Υπόθεση παιδεραστίας παραμένει αδίκαστη για τρία χρόνια - Περιοριστικά μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ: Υπόθεση παιδεραστίας παραμένει αδίκαστη για τρία χρόνια - Περιοριστικά μέτρα

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από 72χρονο, λαμβάνει αναβολές για τρία περίπου χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Μύρων Νιλολάτος, είπε πως η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον 72χρονο γείτονα της γιαγιάς της, παραμένει αδίκαστη εδώ και τρία σχεδόν χρόνια.

Ο πρόεδρος του Ανωτάτου ανέφερε πως μελέτησε το επεξηγηματικό σημείωμα που του Επαρχιακού, το παράπονο που έλαβε από τη μητέρα της ανήλικης όπως επίσης και την έκθεση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, για να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους και να τους αναφέρει πως η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί άμεσα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η εκδίκαση ορίστηκε για τις 11/02/2019 και δεν υπάρχει νόημα επίσπευσης, σύμφωνα με τον κ. Νικολάτο, καθώς η δικάσιμος θα γίνει λίγες μέρες μετά το άνοιγμα των δικαστηρίων από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Παράλληλα ανέφερε πως έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εις βάρος του 72χρονου, από τον Δεκέμβριο του 2017, να του απαγορεύεται να πλησιάσει την ανήλικη σε απόσταση λιγότερη των 30 μέτρων και να μην πλησιάζει χώρους όπου συχνάζουν παιδιά επίσης σε απόσταση λιγότερη των 30 μέτρων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top