ΛΕΜΕΣΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Κλήθηκαν για κατάθεση στο ΤΑΕ- Βλέπουν ομοιότητες με παλαιότερες υποθέσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Κλήθηκαν για κατάθεση στο ΤΑΕ- Βλέπουν ομοιότητες με παλαιότερες υποθέσεις

Αριθμός προσώπων πέρασαν ήδη από τα γραφεία του ΤΑΕ στη Λεμεσό για κατάθεση μέχρι το πρωί της Τρίτης (18/12), σε σχέση με την απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τη Δευτέρα (17/12), με την Αστυνομία να ανασύρει φακέλους προηγούμενων υποθέσεων που παρουσιάζουν ομοιότητες.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ανώτερη αστυνομική πηγή που μίλησε στο ThemaOnline, ανέφερε ότι ήδη κλήθηκαν για κατάθεση αριθμός προσώπων.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας, τόσο από το πολυκατάστημα αλλά και από την περιοχή, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνητών της υπόθεσης, με τις Αρχές μάλιστα να εντοπίζουν ομοιότητες στον σωματότυπο των δραστών της απόπειρας της Δευτέρας (17/2), με παλαιότερες ληστείες.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2017, τρία άτομα έστησαν καρτέρι σε χρηματαποστολή υπεραγοράς στον Ύψωνα Λεμεσού, με τους δυο εξ αυτών να εξέρχονται του οχήματος φορώντας κουκούλες, προτάσσοντας πιστόλι και χτυπώντας με ρόπαλο τον υπάλληλο στο κεφάλι.

Τελικά οι δράστες της τότε ληστείας (2017)κατάφεραν να διαφύγουν με λεία περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, ενώ ακόμη μια υπόθεση προ δύο ετών όπως μας λέχθηκε, πάλι σε υπεραγορά, παρουσιάζει ομοιότητες.

Όσον αφορά τον αριθμό των δραστών, οι Αρχές πιστεύουν ότι εκτός από τα δύο πρόσωπα (ο επίδοξος ληστής και ο συνεργός που ανέμενε στο όχημα), υπήρξε και τρίτος στο σχέδιο, ο οποίος τους ανέμενε στο σημείο όπου βρέθηκε φλεγόμενο το αυτοκίνητο, με άλλο μεταφορικό μέσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE