Τον έψαχναν στην Κύπρο, τον βρήκαν στην Ολλανδία - Χειροπέδες σε 32χρονο για 11 κιλά παράνομων ουσιών

Τον έψαχναν στην Κύπρο, τον βρήκαν στην Ολλανδία - Χειροπέδες σε 32χρονο για 11 κιλά παράνομων ουσιών

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόσωπο ηλικίας 32 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, συνελήφθη σε χώρα του εξωτερικού και παραδόθηκε την Δευτέρα (18/12) στα μέλη της ΥΚΑΝ.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος μεταφέρθηκε στην Κύπρο και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, κατοχής, χρήσης ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, για εμπλοκή του σε υπόθεση εντοπισμού 11 κιλών κάνναβης στη Λεμεσό στις 4 Ιουνίου, 2017.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 52 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

BEST OF TOTHEMAONLINE