Τον έψαχναν στην Κύπρο, τον βρήκαν στην Ολλανδία - Χειροπέδες σε 32χρονο για 11 κιλά παράνομων ουσιών

Τον έψαχναν στην Κύπρο, τον βρήκαν στην Ολλανδία - Χειροπέδες σε 32χρονο για 11 κιλά παράνομων ουσιών

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόσωπο ηλικίας 32 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, συνελήφθη σε χώρα του εξωτερικού και παραδόθηκε την Δευτέρα (18/12) στα μέλη της ΥΚΑΝ.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος μεταφέρθηκε στην Κύπρο και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, κατοχής, χρήσης ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, για εμπλοκή του σε υπόθεση εντοπισμού 11 κιλών κάνναβης στη Λεμεσό στις 4 Ιουνίου, 2017.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 52 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE