Παράξενο περιστατικό με παράγοντες ΑΕΚ έξω από αποδυτήρια – Τι έγινε μετά τη λήξη

Παράξενο περιστατικό με παράγοντες ΑΕΚ έξω από αποδυτήρια – Τι έγινε μετά τη λήξη

Ένα παράξενο περιστατικό στο Τσίρειο με τους ειοικούντες της ΑΕΚ.

Μετά τη λήξη του ματς με τον Απόλλωνα, οι διοικούντες της ΑΕΚ θέλησαν να κατέβουν στα αποδυτήρια αλλά οι ανθρώποι ασφαλείας του γηπέδου δεν τους το επέτρεψαν.

Ο λόγος ήταν για να μην δημιουργηθεί ένταση όμως να τονίσουμε πως ο επίσημος Απόλλωνας δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπουν στα αποδυτήρια.

Η αστυνομία και οι άνδρες ασφαλείας όμως θεώρησαν πως θα ήταν πιο σωστό να μην τους αφήσουν να μπουν στο χώρο των αποδυτηρίων για να μην δημιουργηθεί ένταση καθώς το κλίμα ηταν τεταμένο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE