Παράξενο περιστατικό με παράγοντες ΑΕΚ έξω από αποδυτήρια – Τι έγινε μετά τη λήξη

Παράξενο περιστατικό με παράγοντες ΑΕΚ έξω από αποδυτήρια – Τι έγινε μετά τη λήξη

Ένα παράξενο περιστατικό στο Τσίρειο με τους ειοικούντες της ΑΕΚ.

Μετά τη λήξη του ματς με τον Απόλλωνα, οι διοικούντες της ΑΕΚ θέλησαν να κατέβουν στα αποδυτήρια αλλά οι ανθρώποι ασφαλείας του γηπέδου δεν τους το επέτρεψαν.

Ο λόγος ήταν για να μην δημιουργηθεί ένταση όμως να τονίσουμε πως ο επίσημος Απόλλωνας δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπουν στα αποδυτήρια.

Η αστυνομία και οι άνδρες ασφαλείας όμως θεώρησαν πως θα ήταν πιο σωστό να μην τους αφήσουν να μπουν στο χώρο των αποδυτηρίων για να μην δημιουργηθεί ένταση καθώς το κλίμα ηταν τεταμένο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE