ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 20χρονος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας- Παραδέχθηκε ενοχή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 20χρονος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας- Παραδέχθηκε ενοχή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε τη Δευτέρα 17/12 διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόκτησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομής παιδικής πορνογραφίας.


 
Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι ύστερα από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από την Europol, η οποία ανάφερε ότι πρόσωπο απέστειλε μέσω διαδικτύου αριθμό φωτογραφικών αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις για ταυτοποίηση του υπόπτου προσώπου, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον του 20χρονου.
 
Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησαν χθες έρευνα στην οικία του 20χρονου, κατά την οποία εντόπισαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία και παρέλαβαν για διενέργεια δικανικών εξετάσεων.
 
Ο 20χρονος συνελήφθη στη συνέχεια βάσει Δικαστικού εντάλματος και φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE