ΚΥΠΡΟΣ: Ξεκίνησε η «μάχη» κατά κυβείας και ηλ. τζόγου- Εντοπίστηκαν οι πρώτοι 53

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεκίνησε η «μάχη» κατά κυβείας και ηλ. τζόγου- Εντοπίστηκαν οι πρώτοι 53

Ενόψει των επικείμενων γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Αστυνομία, όπως και κάθε χρόνο, εντατικοποιεί τις στοχευμένες επιχειρήσεις της για την πάταξη του φαινομένου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου παγκύπρια.

Ως εκ τούτου, κατά την εορταστική περίοδο, η Αστυνομία θα βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα και θα ελέγχονται καθημερινά χαρτοπαικτικές λέσχες, σωματεία, καφενεία και άλλα υποστατικά, κατά πόσον διεξάγεται κυβεία και ηλεκτρονικός τζόγος, με σκοπό να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση της σχετικής Νομοθεσίας.

Από τις 6 Δεκεμβρίου, μέχρι σήμερα 17 Δεκεμβρίου, 2018, έγιναν έλεγχοι σε έντεκα υποστατικά, όπου συνολικά εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 1.052 τραπουλόχαρτα, το χρηματικό ποσό των 595 ευρώ, δώδεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αριθμός φισιών. Επίσης, 53 πρόσωπα εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE