Λειτουργία ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ… παντού και ΠΑΝΤΑ!

Λειτουργία ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ… παντού και ΠΑΝΤΑ!

Συζητιέται αυτό που έγινε με τη λήξη του χθεσινού αγώνα στο ΓΣΠ, όπου η Αστυνομία προέβη σε συλλήψεις οκτώ οπαδών της Ομόνοιας, επειδή πέταξαν αντικείμενα προς τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, μετά από τέρμα που δέχθηκε η ομάδα τους (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ). 

Όπως λέχθηκε για να γίνουν συλλήψεις, εντοπίστηκαν οι παρανομούντες, μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. 

Η κοινή γνώμη, απαιτεί μόνο ένα πράγμα. Να λειτουργεί το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, σε όλα τα γήπεδα, όποτε χρειάζεται, παντού και πάντα. Χωρίς διακρίσεις. 

Για να μην πηγαίνουν του βρόντου και τα λεφτά που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης. 

Υ.Γ. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ένα από τα αντικείμενα έπεσε πάνω στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος έγινε μούσκεμα. Δίπλα του ο ποδοσφαιρικός διευθυντής Ντομένικο Τέτι. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE