ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κάγκελο» οι διαρρήκτες στη θέα των αστυνομικών - Διέφυγε ο ένας από τους τρεις

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κάγκελο» οι διαρρήκτες στη θέα των αστυνομικών - Διέφυγε ο ένας από τους τρεις

Χάλασε τα σχέδια διαρρηκτών η Αστυνομία στην Λάρνακα, το βράδυ της Κυριακής (16/12), με τον ένα να διαφεύγει και τους άλλους δύο να μεταφέρονται ενώπιον Δικαστηρίου, την Δευτέρα (17/12).

Ενημέρωση του ThemaOnline, από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι το βράδυ της Κυριακής (16/12), μέλη της Αστυνομίας στην Λάρνακα, εντόπισαν τρία πρόσωπα εντός υποστατικού το οποίο λειτουργεί ως κέντρο διασκέδασης στη περιοχή Μακέντζυ .

Τη στιγμή που εντοπίστηκαν τα τρία πρόσωπα, το κέντρο δεν λειτουργούσε, ενώ στη θέα των αστυνομικών οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή, με τους δύο όμως τελικά να συλλαμβάνονται.

Οι δυο αναμένεται εντός της ημέρας (17/12) να μεταφερθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για αίτημα προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE