Χιτσκοκικό φινάλε στο «Αμμόχωστος» και η «μπίλια» στο Χ!

Χιτσκοκικό φινάλε στο «Αμμόχωστος» και η «μπίλια» στο Χ!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΕΝΠ, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, αφού στο πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε στη μετριότητα, με την ΕΝΠ να είναι ελαφρώς καλύτερη και στο δεύτερο πήρε έναν… «τρελό» ρυθμό, με τη «μπίλια» τελικά να κάθεται στην ισοπαλία!

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ βαθμός για τους «βυσσινί» σε εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει περισσότερο τη διαφορά από την 7η Ομόνοια και να προσπεράσει την 4η Ανόρθωση.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE