Χιτσκοκικό φινάλε στο «Αμμόχωστος» και η «μπίλια» στο Χ!

Χιτσκοκικό φινάλε στο «Αμμόχωστος» και η «μπίλια» στο Χ!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΕΝΠ, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, αφού στο πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε στη μετριότητα, με την ΕΝΠ να είναι ελαφρώς καλύτερη και στο δεύτερο πήρε έναν… «τρελό» ρυθμό, με τη «μπίλια» τελικά να κάθεται στην ισοπαλία!

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ βαθμός για τους «βυσσινί» σε εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει περισσότερο τη διαφορά από την 7η Ομόνοια και να προσπεράσει την 4η Ανόρθωση.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE