Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Χάζενχουτλ στον πάγκο της Σαουθάμπτον έκανε φανερή τη σημαντική βελτίωση της Σαουθάμπτον και η Άρσεναλ αντιμετώπισε πολύ μεγάλες δυσκολίες.
Η τριάδα των στόπερ με Κοσιελνί, Λιχστάινερ και… Τζάκα δεν δικαίωσε τον Έμερι που είδε τον Γάλλο και τον Ελβετό στόπερ να μην μπορούν να συνεργαστούν και δύο φορές να εκτίθενται στο 20′ και το 44′ με τον Ντάνι Ινγκς να παίρνει και τις δύο φορές την κεφαλιά και να σκοράρει!
Αρχικά από σέντρα του Τάργκετ από αριστερά έκανε το 1-0 και λίγο πριν την ανάπαυλα έβαλε ξανά μπροστά τους «άγιους» από γέμισμα του Ρέντμοντ στην «καρδιά» της άμυνας.
Ο Μκιταριάν είχε ισοφαρίσει με δυνατή κεφαλιά στο 28′, ενώ, ο Αρμένιος θα ήταν εκείνος που θα ισοφάριζε εκ νέου σε έναν… άτυπο διαγωνισμό τερμάτων με τον Ινγκς!
Ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ πέρασε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου μέρους κι αφού πίεσε τον Ρομέου για να κλέψει η Άρσεναλ τη μπάλα κοντά στην περιοχή του ΜακΚάρθι, μοίρασε στον Αρμένιο συμπαίκτη του, ο οποίος σούταρε χαμηλά, η μπάλα κόντραρε στον Βέστεγκααρντ και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2 στο 52ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλέον την πρωτοβουλία των κινήσεων για να φτάσουν στην ανατροπή, προς τιμήν της η Σαουθάμπτον κράτησε σωστά τις γραμμές της και δεν οπισθοχώρησε, ο Χάζενχουτλ έβαλε στο ματς τους Όστιν και Λονγκ ώστε να διατηρήσει τις επιθετικές βλέψεις της ομάδας του, είδε τον Ιρλανδό να σκοράρει στο 75′ από κοντά αλλά ορθά να μη μετράει για οφσάιντ, ενώ, ο ΜακΚάρθι έδιωξε εξ επαφής κεφαλιά του Λακαζέτ στο 78′.
Στην απέναντι εστία σε ξαφνική επίθεση των γηπεδούχων, ο Λένο έκανε κακή εκτίμηση στη σέντρα του Λονγκ και ο Όστιν από το δεύτερο δοκάρι σκόραρε για το τελικό 3-2 και το τεράστιο «τρίποντο» για τους «άγιους»!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Μπέντναρεκ, Γιοσίντα, Βέστεγκααρντ, Βάλερι, Χόιμπιεργκ, Ρομέου, Τάργκετ, Ρέντμοντ (63′ Λονγκ), Άρμστρονγκ (90′ + 4′ Τζόνσον), Ινγκς (71′ Όστιν).
Άρσεναλ: Λένο, Λιχστάινερ (74′ Μέιτλαντ – Νάιλς), Κοσιελνί, Τζάκα, Μπεγερίν (45′ Λακαζέτ), Τορέιρα, Γκεντουζί, Μονρεάλ, Μκιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, Ιγουόμπι (70′ Εζίλ).
Πηγή: england365.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com