Ξαφνικός χωρισμός στην ελληνική showbiz- Μετά από 15χρόνια γάμου αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε φθαρεί

Ξαφνικός χωρισμός στην ελληνική showbiz- Μετά από 15χρόνια γάμου αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε φθαρεί

 H Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι από τους ανθρώπους που προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και του Βασίλη Μπουζιώτη, η γνωστή ηθοποιός πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με το σύζυγος της, Αλέξανδρο Καλδή.

Ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και μόνο οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος τους έμαθαν για αυτόν, χωρίς όμως σαν ξέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 22 χρόνια και τα τελευταία 15 ήταν παντρεμένοι και έζησε ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και  δύσκολες περιόδους, όπως η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Αλέξανδρος, ενώ απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, τη δεκατριάχρονη Χριστίνα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, στο πέρασμα του χρόνου, ένιωσαν πώς η σχέση τους έχει φθαρεί και αποφάσισαν να ζήσουν πλέον σε χωριστά σπίτια, χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους οποιαδήποτε ένταση. Ωστόσο, έχουν μια εξαιρετική σχέση για χάρη της κόρης τους, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται συνεχώς και οι δυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE