Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Μεταφορών νησίδας στη Λεωφόρο Ελλάδος

Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Μεταφορών νησίδας στη Λεωφόρο Ελλάδος

Συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και 'Εργων, Βασιλική Αναστασιάδου, και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου, Σταύρο Μιχαήλ, για το θέμα της Λεωφόρου Ελλάδος είχε το ΕΒΕ Πάφου, παρουσία Βουλευτών, του Δημάρχου Πάφου και αντιπροσώπου της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωφόρου Ελλάδος (ΣΕΛΕ).

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, ανέφερε πως η συνάντηση διευθετήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΒΕ, ούτως ώστε να συζητηθεί περαιτέρω το Ρυθμιστικό Σχέδιο Βελτίωσης της Λεωφόρου Ελλάδος.

Στόχος της συνάντησης, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ, ήταν να εξαντληθεί ο διάλογος, με απώτερο σκοπό να εξεταστεί το ενδεχόμενο απαλοιφής της νησίδας. Κατά τον κ. Δημητριάδη, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες τάχθηκαν υπέρ της κατασκευής της.

Από την άλλη, συνέχισε, τόσο οι βουλευτές όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, τόνισαν την μαχητικότητα των επιχειρηματιών της Λεωφόρου Ελλάδος να μην επιτρέψουν τη δημιουργία νησίδας.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE