Αλλάζει μέρα μετάδοσης «Ο πιο αδύναμος κρίκος» παρά τα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης - Ο λόγος

Αλλάζει μέρα μετάδοσης «Ο πιο αδύναμος κρίκος» παρά τα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης - Ο λόγος

Μπορεί να συνεχίζει από εκεί που έμεινε την περσινή σεζόν με τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης «Ο πιο αδύναμος κρίκος» αλλά την επόμενη σεζόν θα πρέπει να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο λόγω της μικρής συμμετοχής.

Όπως αναφέρει το ένθετο περιοδικό «Tv Capuccino» παρόλο που υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι περισσότεροι προτιμούν να τον βλέπουν παρά να συμμετάσχουν σε αυτόν.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός όπως αναφέρει το περιοδικό ότι γίνονται «πατέντες» από πλευράς των ανθρώπων του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να βλέπουμε μέσα σε έναν μήνα έως και τρεις φορές ένα παίκτη.

Το πρόβλημα με την μη συμμετοχή πονοκεφαλιάζει τους ιθύνοντες του ΡΙΚ, όσον αφορά στο μέλλον του παιχνιδιού την επόμενη σεζόν. Οι πρώτες πληροφορίες όπως αναφέρει το περιοδικό δείχνουν ότι το τηλεπαιχνίδι αναμένεται να συνεχίζει Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE