Τα νέα κεντρικά γραφεία της Gazprom - Ουρανοξύστης ύψους 462 μέτρων

Τα νέα κεντρικά γραφεία της Gazprom - Ουρανοξύστης ύψους 462 μέτρων

Το πιο υψηλό κτίριο της Ευρώπης, ύψους 462 μέτρων, το "Lachta Centr", που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, θα γίνει η έδρα των κεντρικών γραφείων της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Gazprom.

Η ρωσική οικονομική εφημερίδα Vedomosti, επικαλούμενη δικές της πηγές, γράφει ότι η Gazprom θα εξαγοράσει τον ουρανοξύστη από την θυγατρική της εταιρεία Gazpromneft, η οποία τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτούσε την κατασκευή του.

Η συμφωνία για την εξαγορά του θα ολοκληρωθεί σύντομα και, σύμφωνα με τις πηγές της ρωσικής εφημερίδας που γνωρίζουν τους μάνατζερ και των δύο εταιρειών, το αντίτιμο της εξαγοράς θα υπερβαίνει τα 120 δισεκατομμύρια ρούβλια (1, 6 δισεκατομμύριο ευρώ).

Πηγή προσκείμενη στην Gazprom δήλωσε ότι το ποσό αυτό προσεγγίζει το πραγματικό ποσό που θα καταβληθεί, χωρίς να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες. Οι εκπρόσωποι πάντως της Gazprom και τη Gazpromneft δεν προέβησαν σε κανέναν σχόλιο.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE