Άνδρας έπεσε από χριστουγεννιάτικο δέντρο – Απεβίωσε στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άνδρας έπεσε από χριστουγεννιάτικο δέντρο – Απεβίωσε στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/12, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας εκτελούσε εργασίες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης του το πρωί της Παρασκευής 14/12, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε, όταν θαμώνες παρακείμενου κέντρου, εντόπισαν αιμόφυρτο τον άτυχο άνδρα στην πόλη Kirkcaldy στη Σκωτία.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος γύρω στις 02:55 τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/12.

Όπως αναφέρεται, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ έρευνες διεξάγονται για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE