Το πατατράκ φέρνει… «ΒΟΜΒΑ» με Βενγκέρ!

Το πατατράκ φέρνει… «ΒΟΜΒΑ» με Βενγκέρ!

Η Μίλαν αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League και η διοίκηση είναι έτοιμη για το… μπαμ με Aρσέν Βενγκέρ.

Ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και όλα πια δείχνουν ότι ο Τζενάρο Γκατούζο θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν. Ο βασικός στόχος ήταν ο Αντόνιο Κόντε, ωστόσο η περίπτωση του είναι σχεδόν αδύνατη.

Ο Ιβάν Γκαζίδης, έχει ρίξει όλο το βάρος στην προσπάθεια του να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ, με τον οποίον συνεργάστηκαν εξαιρετικά για πολλά χρόνια στην Άρσεναλ. Ο Αλσατός είναι θετικός και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE