ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 31χρονη για τα κλεμμένα κοσμήματα- Προέκυψαν και άλλα μετά τη σύλληψη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 31χρονη για τα κλεμμένα κοσμήματα- Προέκυψαν και άλλα μετά τη σύλληψη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα (14/12) το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο έξι ημερών εναντίον 31χρονης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από κατοικία.

Η υπόθεση αφορά κλοπή κοσμημάτων από κατοικία στην επαρχία Λευκωσίας. Σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε χθες στην Αστυνομία η ιδιοκτήτρια της οικίας, τα κοσμήματα κλάπηκαν από την κατοικία της κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η 31χρονη συνελήφθη γύρω στις 9.15 το πρωί σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, αφού εγέρθηκαν υποψίες για εμπλοκή της στην κλοπή των κοσμημάτων.

Εναντίον της 31χρονης διερευνάται επίσης υπόθεση παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE