Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.
.jpg)
«Από τα ηχητικά ντοκουμέντα μάθαμε και αυτό: Ότι ανάμεσα σε αυτούς που ήρθαν ήταν και άτομα πολύ κοντά στον πρίγκιπα διάδοχο και είχαν ενεργό ρόλο στην υπόθεση. Αυτοί που πήραν και έφεραν εις πέρας την ‘εντολή’ βρίσκονται εκεί» ανέφερε λέγοντας ότι ο δράστης είναι μεταξύ των 15 ανθρώπων που ήρθαν από τη Σαουδική Αραβία στην Τουρκία.
Για τον Σαουδάραβα εισαγγελέα που ήρθε στην Κωνσταντινούπολη μετά τη δολοφονία, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “δεν έδωσε την παραμικρή πληροφορία, το παραμικρό έγγραφο στον εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης”, ενώ υπονοώντας και τις ΗΠΑ είπε ότι “ορισμένοι κύκλοι και χώρες από τον ισλαμικό κόσμο δυστυχώς δεν λένε το δίκαιο και την αλήθεια”.
Απο ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




