ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 13χρονος βρέθηκε νεκρός- Υποψίες για νάρκη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 13χρονος βρέθηκε νεκρός- Υποψίες για νάρκη

Το άψυχο σώμα ενός 13χρονου αγοριού από το Κιργιστάν, εντοπίστηκε σήμερα Παρασκευή (14/12) το πρωί σε άδειο οικόπεδο στο κατεχόμενο χωριό Κυρά της Μόρφου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, πρόκειται για τον Μακχίρ Ισμαήλοβ που κατοικούσε στην Χρυσηλιού και είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από χθες (13/12) το βράδυ.

Η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι οι έρευνες, ιατρικές και άλλες, για τα αίτια θανάτου του 13χρονου συνεχίζονται, ενώ η σορός του έχει μεταφερθεί στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας για νεκροτομή.

Σύμφωνα με την Χαμπέρ Κίπρις, το άψυχο σώμα του αγοριού εντοπίστηκε κοντά στο πεδίο βολής του χωριού Κυρά της Μόρφου και μία από τις υποψίες είναι ότι ο 13χρονος ενδέχεται να πάτησε πάνω σε νάρκη που δεν είχε εκραγεί και να εκράγηκε στα χέρια του.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE