ΚΥΠΡΟΣ: Προσπέρασμα θανάτου στον αυτοκινητόδρομο- VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Προσπέρασμα θανάτου στον αυτοκινητόδρομο- VIDEO

Σχεδόν δολοφονικό προσπέρασμα σε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αγία Νάπας στο ύψος της Ριζοελιάς, από τη λωρίδα ασφαλείας σε αυτοκινητόδρομο, αποδεικνύει περίτρανα ότι απέχουμε μακράν από το να θεωρούμαστε οδηγοί με συνείδηση.

Τη στιγμή που η λίστα των νεκρών στην άσφαλτο μακραίνει, με οικογένειες να ντύνονται στα μαύρα, συζύγους να θάβουν τους συντρόφους τους, παιδιά να μένουν ορφανά, κάποιοι όχι μόνο δεν βάζουν μυαλό, αλλά συμπεριφέρονται λες και δεν νοιάζονται ούτε για τη δική τους ζωή αλλά ούτε και των γύρω τους.

Βίντεο που δημοσίευσε πολίτης στη σελίδα του Facebook “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας” δείχνει ένα σκούρο γκρίζο σαλούν να προσπερνά από τη λωρίδα ασφαλείας, ενώ δευτερόλεπτα μετά, αφού επανέρχεται στη σωστή λωρίδα, μπαίνει με άκρως επικίνδυνο τρόπο στη δεξιά λωρίδα, τη στιγμή μάλιστα που άλλο όχημα το οποίο δείχνει κανονικά ότι επιστρέφει στην αριστερή λωρίδα.

Δείτε το βίντεο

 

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE