Πολλά ΚΑΡΑΤΙΑ τα ΓΚΟΛ του «Μάγκλα»!

Πολλά ΚΑΡΑΤΙΑ τα ΓΚΟΛ του «Μάγκλα»!

Ασχοληθήκαμε λίγο παραπάνω με τον Μάριο Στυλιανού, επειδή σπάνια βάζει γκολ (και τι γκολ!), ενώ ήταν και… υποτιμημένος από αρκετούς φίλους της ομάδας τα τελευταία 1-2 χρόνια. 

Πολλών καρατίων ήταν και τα δυο τέρματα του Άντον Μάγκλιτσα! Πρόκειται για έναν σέντερ φορ, ο οποίος επειδή δεν βάζει γκολ με το τσουβάλι, γι’ αυτό και μια μερίδα του κόσμου δεν τον «αγαπά» και τόσο πολύ. 

Χτες στο «Βελοντρόμ» ο Κροάτης επιθετικός ήταν στη βραδιά του, αφού τόσο στο πέναλτι, όσο και στην σέντρα του Στυλιανού, λειτούργησε σαν killer, ρίχνοντας δυο «παστέλια»! 

Είχε και ψυχολογικό ζήτημα ο «Μάγκλας» (έτσι τον λένε στο Κολόσσι), αφού το έδειχνε στις αντιδράσεις του, όταν έχανε ευκαιρίες σε αγώνες πρωταθλήματος. 

Την κατάρα του σκοραρίσματος στην Ευρώπη με τον Απόλλωνα, την είχε σπάσει θυμίζουμε από τον Αύγουστο, όταν είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο παιχνίδι με την Βασιλεία στην Ελβετία. 

Πάντως η διοίκηση έδειξε στην πράξη, ότι καθόλου δεν «ρίχνει» τον Κροάτη επιθετικό, αφού πριν μερικές εβδομάδες του ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE