ΠΑΦΟΣ: Πήγαν να κλέψουν όχημα που σταμάτησε λόγω βλάβης- Καταζητείται ο συνεργός

ΠΑΦΟΣ: Πήγαν να κλέψουν όχημα που σταμάτησε λόγω βλάβης- Καταζητείται ο συνεργός

Στη σύλληψη 25χρονου από την επαρχία Πάφου, προχώρησε την Πέμπτη (13/12) η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος απόπειρας κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου του 2018 στην περιοχή του δρόμου Μεσόγης- Τσάδας

Ο 25χρονος φέρεται με δεύτερο άγνωστο πρόσωπο να επιχείρησαν να κλέψουν όχημα που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο Μεσόγης - Τσάδας λόγω μηχανικής βλάβης.

Ωστόσο ο παραπονούμενος επιστρέφοντας τους εντόπισε και κατέγραψε τους αριθμούς του οχήματος τους.
Το δεύτερο πρόσωπο καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE