ΤΖΟΚΕΡ: Νέος τυχερός από Κύπρο – Μοιράστηκε τα εκατομμύρια με άλλους δύο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Νέος τυχερός από Κύπρο – Μοιράστηκε τα εκατομμύρια με άλλους δύο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας από τους τρεις τυχερούς που μοιράστηκαν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που κλήρωνε την Πέμπτη (13/12) το Τζόκερ, είναι από την Κύπρο.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ, το δελτίο από την Κύπρο που κέρδισε € 1.166.666, παίχθηκε στο πρακτορείο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΤΣΑ» στην οδό Φανερωμένης 218, στην Λάρνακα.

Οι άλλοι δύο τυχεροί είναι από Ελλάδα και συγκεκριμένα από Αθήνα και Μαρούσι.

Πάντως, είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που δελτίο που παίχθηκε στην Κύπρο κερδίζει στην πρώτη κατηγορία.

Θυμίζουμε τους δύο υπερτυχερούς που κέρδισαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ τον Οκτώβριο του 2018, οι οποίοι μάλιστα, τυχαία έπαιξαν τα δελτία τους στο ίδιο πρακτορεία στα Λατσιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE