Έχουν «τρελαθεί» με Τάμαρι και «χορός» εκατομμυρίων! – Πού να «πλακώσουν» και οι ζέστες…

Έχουν «τρελαθεί» με Τάμαρι και «χορός» εκατομμυρίων! – Πού να «πλακώσουν» και οι ζέστες…

Οι Ιορδανοί είναι… «τρελαμένοι» με τον συμπατριώτη τους, Μούσα Αλ Τάμαρι που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν στον Τύπο της χώρας, αλλά και στην Ιταλία, δημοσιεύματα που «εμπλέκουν» στον άσο των «γαλαζοκιτρίνων» σε μεταγραφικά σενάρια.

Πάρτε μία μικρή γεύση, πατώντας ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ!

Στα εν λόγω δημοσιεύματα μάλιστα, γίνεται λόγος για τις οικονομικές απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, φτάνουν το… ιλιγγιώδες ποσό των… 18 εκατομμυρίων ευρώ!!

Κι ακόμα δεν μπήκε καν ο Ιανουάριος, όπου αρχίζει και επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος!

Σκεφτείτε πάντως να παραμείνει τελικά στον ΑΠΟΕΛ ο Τάμαρι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι (που είναι και το επικρατέστερο σενάριο), συνεχίζοντας στο μεταξύ τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, οδηγώντας τους «γαλαζοκίτρινους» στο 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα!

Τι θα διαβάσουμε τότε από ξένα ΜΜΕ, που θα… «πλακώσουν» (για τα καλά) οι ζέστες! Μπορεί μέχρι τότε τα 18 μύρια να τα κάνουν 36 οι Ιορδανοί (και όχι μόνο).

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE