ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Το «δώρο» στους κρατούμενους από τον… Άγιο Βασίλη- Τι ανακοινώθηκε

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Το «δώρο» στους κρατούμενους από τον… Άγιο Βασίλη- Τι ανακοινώθηκε

Χαρούμενες δεν γνωρίζουμε αν θα είναι οι γιορτές για τους κρατούμενες στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Κύπρου, ωστόσο η μια επιπλέον επίσκεψη που θα έχουν από στενά συγγενικά τους πρόσωπα αναμένεται να τους χαρίσει έστω και για τριάντα λεπτά χαμόγελο στα χείλη.

Ενόψει των εορτών, όσοι κρατούμενοι εντός των Κεντρικών Φυλακών το επιθυμούν, μπορούν να δεχθούν μία επιπρόσθετη επίσκεψη από στενούς τους συγγενείς, χωρίς αυτοί «να προσκομίζουν έντυπα άδειας επίσκεψης, νοουμένου ότι θα προσκομίζουν ταυτότητα ή διαβατήριο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες».

Ανακοίνωση από το Τμήμα Φυλακών διευκρινίζει ότι στενοί συγγενείς θεωρούνται «ο πατέρας, η μητέρα, ο/η σύζυγος, ο υιός, η θυγατέρα, ο αδελφός, η αδελφή, ο παππούς και η γιαγιά ενώ η ημερομηνίες των επισκέψεων χωρίς έντυπα είναι η 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου 2018 και η 1η και η 6η Ιανουαρίου 2019».

Οι ώρες επισκέψεων είναι από τις 08:00 μέχρι και τις 13:30, η διάρκεια κάθε επίσκεψης είναι 30’ ενώ σημειώνεται ότι «κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες δεν θα γίνεται παραλαβή ρουχισμού για κανένα κρατούμενο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE