Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε γυναίκα στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας μετά από επίθεση που δέχθηκε από 4 σκύλους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ το περιστατικό σημειώθηκε στο Σαν Λορένζο της Καλιφόρνια όταν την Τρίτη 11/12 όταν ένας περαστικός άκουσε κραυγές για βοήθεια μέσα από το εστιατόριο ενημερώνοντας σχετικά την Αστυνομία.
Όταν τα μέλη της Δύναμης έφτασαν στο σημείο, ένα εγκαταλελειμμένο κινέζικο εστιατόριο εντόπισαν τον διαρρήκτη, παγιδευμένο στον αεραγωγό του μαγαζιού, φαινόταν ταλαιπωρημένος και μετά από προσπάθειες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.
Όπως έγινε γνωστό αργότερα ο άντρας ήταν παγιδευμένος για δύο μέρες στο συγκεκριμένο σημείο ενώ ήταν γεμάτος με λίπη με την κατάσταση της υγεία του να είναι αρκετά καλή παρά την περιπέτεια του.
Μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο ενώ η Αστυνομία δεν αποκλείεται να του απαγγείλει κατηγοριες για την απόπειρα κλοπής από το χώρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις