Ενέδρα θανάτου σε 48χρονο - Δεύτερη δολοφονία μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα

Ενέδρα θανάτου σε 48χρονο - Δεύτερη δολοφονία μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν 48χρονο Έλληνα στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/12) στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Κανάρη και το πυροβόλησαν στο κεφάλι και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Η Ελληνική αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Νωρίτερα, στις 22:40 της Τετάρτης (12/12), διαπράχθηκε άλλη μια δολοφονία, όταν άγνωστος πυροβόλησε στο κεφάλι αλλοδαπό άνδρα, μέσα σε καφενείο στην οδό Κρήτης, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE