Μικρή μείωση σημείωσαν οι συνολικές πωλήσεις μπίρας το Νοέμβριο στην Κύπρο

Μικρή μείωση σημείωσαν οι συνολικές πωλήσεις μπίρας το Νοέμβριο στην Κύπρο

Μείωση κατά 1,45% σημείωσαν οι συνολικές πωλήσεις μπίρας το Νοέμβριο του 2018, σε σύγκριση με τον περσινό Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη 12/12 η Στατιστική Υπηρεσία.  
 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι συνολικές πωλήσεις μπίρας το Νοέμβριο του 2018 ανήλθαν στα 1.883.194 λίτρα σε σύγκριση με 1.910.952 λίτρα το Νοέμβριο του 2017.
 
Η επιτόπια κατανάλωση μπίρας ανήλθε στα 1.779.162 λίτρα, σε σύγκριση με 1.814.047 λίτρα, παρουσιάζοντας μείωση 1,92%.
 
Αντίθετα, οι εξαγωγές μπίρας αυξήθηκαν στα 104.032 λίτρα σε σύγκριση με 96.905 λίτρα τον περσινό Νοέμβριο, παρουσιάζοντας αύξηση 7,35%.
 
Εξάλλου, οι πωλήσεις μπίρας στο δεκάμηνο του 2018 ανήλθαν στα 38.989.441 λίτρα, σε σύγκριση με 37.729.684 λίτρα το περσινό δεκάμηνο, παρουσιάζοντας αύξηση 3,4%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE