Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη «μάχη» με τη Λεβερκούζεν (PICS)

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη «μάχη» με τη Λεβερκούζεν (PICS)

Με απογευματινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 17:30 στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ΑΕΚ Λάρνακας, ενόψει του ματς της Πέμπτης (13/12, 22:00) με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία, παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς απέναντι στο γερμανικό «μεγαθήριο».

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει πέντε βαθμούς στον όμιλο της σε πέντε παιχνίδια και θέλει να τερματίσει στην τιμητική 3η θέση…

Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εξαιρετικό, με τους παίκτες να είναι ευδιάθετοι και αισιόδοξοι ενόψει της τελευταίας ευρωπαϊκής τους υποχρέωσης για τη φετινή σεζόν.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση στο ΓΣΠ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE