Ερευνητική Συνεργατισμού : Ολοκληρώθηκε εκτός απροόπτου ο κύκλος ακροάσεων

Ερευνητική Συνεργατισμού : Ολοκληρώθηκε εκτός απροόπτου ο κύκλος ακροάσεων

Ο Τάκης Ταουσιάνης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο τελευταίος μάρτυρας που καταθέτει ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Στις ακροάσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, που ξεκίνησαν στις 4 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 12/12), πέρασαν συνολικά 74 μάρτυρες.

«Θα έχετε το προνόμιο ενδεχομένως να είστε ο τελευταίος μάρτυρας ύστερα από μια περίοδο μαραθώνιων συνεδριάσεων της Επιτροπής. Αρχίσαμε στις 4 Αυγούστου μέχρι και σήμερα 12 Δεκεμβρίου», είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεώργιος Αρέστη κατά το πέρας της κατάθεσης του κ. Ταουσιάνη.

«Φαίνεται ότι κλείνουμε σήμερα, εκτός και αν εκτάκτως προκύψει κάποιο θέμα που στην πορεία της συγγραφής του πορίσματος προκύψει οτιδήποτε», διευκρίνισε.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.