Ήρθε Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας και ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ!

Ήρθε Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας και ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την πρόσληψη του αθλητικού επιστήμονα, Λεωνίδα Παπαδάκη, στη θέση του επικεφαλής του τμήματος εκγύμνασης.

Αναλυτικά:

Ο κ. Παπαδάκης είναι 43 χρόνων και διαθέτει μακρά εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Προτού προσληφθεί από την ομάδα μας εργαζόταν με επιτυχία στον Αστέρα Τρίπολης (2017-2018). Προηγουμένως δούλεψε επιτυχημένα σε Πλατανιά (2014-2017, 2008-2010), FC Tavria (2013-2014), ΠΑΣ Γιάννινα (2012-2013) και Παναιτωλικό (2010-2012).

Είναι κάτοχος πτυχίου στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Α.Ε.Ι. Αθήνας και μεταπτυχιακού διπλώματος στη Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης από το Δ.Π. Θράκης. Επιπλέον κατέχει το δίπλωμα προπονητικής ΟΥΕΦΑ Α΄, όπως και δίπλωμα προπονητή φυσικής κατάστασης U.E.F.A Football Fitness Specialist.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE