Yπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους οι 4 αστυνομικοί

Yπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους οι 4 αστυνομικοί

Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι είχαν κληθεί να απολογηθούν για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Οι αστυνομικοί είναι αντιμέτωποι με το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και την κατηγορία αυτή απολογήθηκαν.

Όπως είναι γνωστό οι αστυνομικοί εμφανίζονται στα βίντεο που προβλήθηκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να έχουν σωματική επαφή με τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν τις χειροπέδες.

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι ενήργησαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και σύμφωνα με όσα προβλέπουν τα εγχειρίδια της Ελληνικής Αστυνομίας για τη χειροπέδηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE