ΛΑΡΝΑΚΑ: Χτύπησαν ξανά οι κλέφτες των νεκροταφείων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χτύπησαν ξανά οι κλέφτες των νεκροταφείων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χτύπησαν ξανά οι κλέφτες των κοιμητηρίων στη Λάρνακα, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης (12/12), άγνωστοι έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν τη τσάντα γυναίκας.

Όπως αναφέρει χρήστης του Facebook, στην ομάδα CY Police Checkpoints, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, άγνωστοι αφού έσπασαν το τζάμι του οχήματος της μητέρας της, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα, αρπάζοντας την τσάντα της.

Η χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε και φωτογραφίες από το σαλούν όχημα με το θρυμματισμένο τζάμι.

Πάντως, η Αστυνομία Κύπρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συμβουλεύει το κοινό να μην αφήνει αντικείμενα αξίας εκτεθειμένα στα οχήματα τους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

X.Z. 

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.