ΑΠΡΟΟΠΤΟ με τρεις Κύπριους διαιτητές πρώτης κατηγορίας και ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ – Τι ΕΓΙΝΕ

ΑΠΡΟΟΠΤΟ με τρεις Κύπριους διαιτητές πρώτης κατηγορίας και ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ – Τι ΕΓΙΝΕ

Πριν λίγες μέρες σας ενημερώσαμε για τους τρεις διαιτητές μας που θα είχαν την ευθύνη ενός ντέρμπι στο Λίβανο.

Δείτε εδώ: ΓΙΑΤΙ έμειναν ΕΚΤΟΣ ορισμών ο Λούκας Σωτηρίου και οι ΔΥΟ βοηθοί!

Συγκεκριμένα, οι Λούκας Σωτηρίου, Στέλιος Νικήτα και Ιώαννης Λαζάρου ενώ είχαν ταξιδέψει στο Λίβανο, το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ ελέω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Οι τρεις διαιτητές επέστρεψαν Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου, και μετά την Κυριακή το μεσημέρι τους ενημέρωσαν πως έπρεπε να φύγουν άρον άρον το ίδιο βράδυ για να επιστρέψουν στην γειτονική μας χώρα.

Απρόοπτο και ταλαιπωρία λοιπόν για τους Σωτηρίου – Νικήτα και Λαζάρου που άλλαξαν αεροπλάνα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE