Περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο του Στρασβούργου- Απαγορεύθηκε σε Κύπριους ευρωβουλευτές η έξοδος

Περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο του Στρασβούργου- Απαγορεύθηκε σε Κύπριους ευρωβουλευτές η έξοδος

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο του Στρασβούργου όπου το βράδυ της Τρίτης 11/12 σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς.

 
Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του ΚΥΠΕ η οποία βρίσκεται εκεί ενόψει της προσφώνησης αύριο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό, άκουσαν πυροβολισμούς.
 
Αμέσως ακολούθησε πανικός με το πλήθος να τρέχει προς κάθε κατεύθυνση ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας η οποία εκκένωσε την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα. Ο δράστης φέρεται να διέφυγε.
 
Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες, πιθανόν και νεκροί.

Κύπριοι ευρωβουλευτές με τους οποίους επικοινώνησε το ΚΥΠΕ ανέφεραν ότι η Αστυνομία τους απαγόρευσε την έξοδο από το Ευρωκοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE