ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

Στη σύλληψη 24χρονου Ελληνοκύπριαου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για πρόκληση κακόβουλης ενέργειας σε βάρος οχήματος ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 29 Απριλίου του 2018 καταγγέλθηκε από Ελληνοκύπρια κάτοικο Πάφου ότι το προηγούμενο βράδυ έγινε κακόβουλη ζημιά σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου της. Η αξία της ζημιάς υπολογίστηκε στις 2.380 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, συνελήφθη 24χρονος με τον οποίο η παραπονούμενη είχε διαφορές και συγκεκριμένα είχαν έρθει σε προστριβή για προσωπικούς λόγους.

Ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Απο ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.