ΠΑΦΟΣ: Ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις – Κλειστός δρόμος

ΠΑΦΟΣ: Ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις – Κλειστός δρόμος

Μικρές ζημιές προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις  και τους ισχυρούς ανέμους που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας 10/12 στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός παραμένει το μεσημέρι της Τρίτης 11/12 ο δρόμος  Κελοκεδάρων προς ποταμό Ζιριπιλλή, στην επαρχία Πάφου, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Συνεργεία των αρμόδιων Αρχών προβαίνουν σε καθαρισμό του δρόμου, ώστε ο δρόμος να δοθεί στην τροχαία κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό

Επίσης σύμφωνα με την πυροσβεστική σε δύο περιπτώσεις κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την αποκοπή δέντρων το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του κολυμβητηρίου της Πάφου και στην κοινότητα της Έμπας.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE