ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν βάζουμε μυαλό - Θα την πάθουμε ξανά με την κακοκαιρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν βάζουμε μυαλό - Θα την πάθουμε ξανά με την κακοκαιρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάθαμε, αλλά δεν μάθαμε ακόμα, όπως φαίνεται.

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν το νησί την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, τα οποία μας έπιασαν απροετοίμαστους, με πλημμύρες που προκάλεσαν ζημιές σε οδικά δίκτυα και υποστατικά, φαίνεται ότι δεν βάζουμε μυαλό.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σχάρες δρόμου στον Δήμο Έγκωμης στην Λευκωσία, οι οποίες φαίνεται να είναι γεμάτες σκουπίδια, φύλλα από δέντρα και λάσπες.

Αν τυχόν πιάσει κάποια καταιγίδα, τότε αντιλαμβάνεστε ότι στους δρόμους που βρίσκονται οι εν λόγω σχάρες, θα συσσωρευτεί αρκετό νερό αφού δεν θα μπορούν να το απορροφήσουν.

Βέβαια, ο Δήμος Έγκωμης, δεν είναι ο μόνος που έχει φραγμένες σχάρες στο οδικό δίκτυο.

Τα Δημόσια Έργα και οι Δήμοι πρέπει να αναλάβουν δράση και να καθαρίσουν τις σχάρες που τους αναλογούν, πριν φτάσει στην Κύπρο κι άλλο κύμα κακοκαιρίας και τρέχουμε πάλι και δεν φτάνουμε.   

Οι πιο κάτω φωτογραφίε δημοσιεύθηκαν στην σελίδα 'Cy Police Check Point':

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE