Γιατί ΣΚΑΡΤΑΡΑΝ τον Φυλακτού… Ποιος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ θα απαντήσει

Γιατί ΣΚΑΡΤΑΡΑΝ τον Φυλακτού… Ποιος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ θα απαντήσει

Ήταν από τους καλύτερους παίχτες του Ερμή, στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό, ο Γεράσιμος Φυλακτού. Από πέρσι που αγωνιζόταν στην Πάφο, είχε φανερώσει τρομερές αρετές ο 27χρονος διεθνής Κύπριος χαφ. 

Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος παίχτης, όπως έκριναν το Καλοκαίρι οι «καθηγητές» που κάνουν κουμάντο στο «Ηλίας Πούλλος» (προεξάρχοντος του Άνχελ Γκόμεθ), δεν τους… έκανε να επιστρέψει στην Ομόνοια. 

Πρέπει να ομολογήσω, ότι πριν 4 χρόνια όταν τον… πήγε στην Ομόνοια από την Αλκή ο Κώστας Καϊάφας, δεν ήταν η σούπερ λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Όμως το παιδί -προς τιμήν του- έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε σκληρά, έκανε απίστευτη βελτίωση στο κράτημα της μπάλας και στις πάσες του. Βλέπει και προς την… αντίπαλη εστία, χτες έκανε ένα ευθύβολο σουτ που χτύπησε στο δοκάρι, λίγα λεπτά πριν το τρίτο τέρμα της ΑΕΛ. 

Δεν νομίζουμε ότι θα υπάρξει απάντηση από κάποιον, γιατί σκάρταραν τον Κύπριο χαφ, κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Μερικοί από τους «παιχταράδες» που έφερε ο Γκόμεθ, δεν κάνουν ούτε να… δένουν τα κορδόνια των παπουτσιών του Γεράσιμου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE