Πάει άμεσα εξωτερικό ο Τόρες – Το συγκλονιστικό μήνυμα του μετά τον τραυματισμό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πάει άμεσα εξωτερικό ο Τόρες – Το συγκλονιστικό μήνυμα του μετά τον τραυματισμό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην πατρίδα του αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας ο Μάνουελ Τόρες.

Ο Ισπανός εξτρέμ της ΑΕΛ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον Ερμή (κάταγμα περόνης) και αναμένεται να πάει Ισπανία για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται στους 3 μήνες. Ο ίδιος πάντως φαίνεται να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το γεγονός, αν κρίνουμε και από το μήνυμα που έστειλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η αίσθηση του πόνου είναι ένας δύσκολος τρόπος να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ακόμα ζωντανός. Παρακαλώ μην φοβάστε. Η ζωή με βάζει σε δοκιμασία για άλλη μια φορά. Θα επανέλθω σύντομα και ακόμη πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE