Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Χρίστος Ευαγγέλου, εκπρόσωπος των οδηγών του Ο.ΣΥ.ΠΑ., διεμήνυσε πως οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου θα παραμείνουν στην επ΄αόριστο απεργία που έχουν εξαγγείλει και πως δεν πρόκειται να πιάσουν τιμόνι αν δεν τους καταβληθεί ο μισθός του Νοεμβρίου και αν δεν τους κατοχυρωθεί η καταβολή του μισθού του Δεκεμβρίου και ο 13ος μισθός.
Επιπρόσθετα, ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, προκειμένου να μην αφεθούν διακόσιοι υπάλληλοι του Ο.ΣΥ.ΠΑ. απλήρωτοι.
Παραμένουμε, είπε, χαρακτηριστικά για 10η μέρα απλήρωτοι, και για αυτό αύριο τα μέτρα μας θα κλιμακωθούν με τη μετάβασή μας έξω από το Προεδρικό .
Δεν είναι σωστό κατέληξε, οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους να πληρώνουν το τίμημα της αδιεξόδου των δύο πλευρών.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις