Έξω από το Προεδρικό οι εργαζόμενοι του Ο.ΣΥ.ΠΑ.

Έξω από το Προεδρικό οι εργαζόμενοι του Ο.ΣΥ.ΠΑ.

Στις 08:00 το πρωί της Τρίτης 11/12 αναχωρούν για το Προεδρικό, όπου θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, αφού μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, όπως αναφέρουν, στο θέμα της διαφωνίας μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών και του Ο.ΣΥ.ΠΑ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Χρίστος Ευαγγέλου, εκπρόσωπος των οδηγών του Ο.ΣΥ.ΠΑ., διεμήνυσε πως οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου θα παραμείνουν στην επ΄αόριστο απεργία που έχουν εξαγγείλει και πως δεν πρόκειται να πιάσουν τιμόνι αν δεν τους καταβληθεί ο μισθός του Νοεμβρίου και αν δεν τους κατοχυρωθεί η καταβολή του μισθού του Δεκεμβρίου και ο 13ος μισθός.

Επιπρόσθετα, ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, προκειμένου να μην αφεθούν διακόσιοι υπάλληλοι του Ο.ΣΥ.ΠΑ. απλήρωτοι.

Παραμένουμε, είπε, χαρακτηριστικά για 10η μέρα απλήρωτοι, και για αυτό αύριο τα μέτρα μας θα κλιμακωθούν με τη μετάβασή μας έξω από το Προεδρικό .

Δεν είναι σωστό κατέληξε, οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους να πληρώνουν το τίμημα της αδιεξόδου των δύο πλευρών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.